Een complete gids voor het oplossen van uw Google Play Store-problemen

Google is een van de vertrouwde namen in termen van het brede scala aan toepassingen. Google Play Store is zo'n populaire applicatie, vooral als het gaat om de opslagfunctie. Hetzelfde is echter niet immuun voor problemen. We leven in een tijdperk waarin gegevensopslag een cruciale rol speelt,  zowel in ons professionele als persoonlijke leven. De oplossing om de Google Play Store te resetten kan worden bereikt via vier stappen:

Om het probleem te bepalen

Als het gaat om het analyseren van het probleem, zijn hier twee dingen van cruciaal belang: het eerste is gerelateerd aan internetconnectiviteit en het tweede is datum- en tijdinstellingen.

• U kunt proberen over te schakelen van Wi-Fi naar mobiele gegevens of vice versa. Je kunt ook overwegen om je mobiel in vliegtuigmodus te zetten en weer terug. Ten slotte kunt u deze onderbreken door enkele wijzigingen aan te brengen in uw router om een goede verbinding te garanderen.

• Tik onder de optie Instellingen op om de datum en tijd te openen om te zien of uw telefoon de automatische datum en tijd van het netwerk heeft. Als dit niet het geval is, moet u het inschakelen en in het geval dat de Play Store niet werkt, ondanks de automatische modus ingeschakeld. Vervolgens moet u de datum en tijd handmatig instellen.

Om de Google-apps te controleren

•If the play store is frozen, go to settings> apps &notifications >see all apps, select the play store and click force stop. 

•You also need to install the latest version. This involves clearing your Google Appstore cache and play store data. If the problem persists, you need to clear data and cache on Google play store services. 

Apps van derden controleren

•Soms kan het probleem voortkomen uit verschillende en gerelateerde problemen die het functioneren kunnen verstoren. Om dit op te lossen, moet u controleren op uitgeschakelde apps en de downloadmanager-applicatie inschakelen.

•Ten tweede moet u de VPN uitschakelen. Ga naar instellingen en tik eronder op steeds meer netwerken. Druk op de VPN-knop en schakel deze uit.
telefoonnummers google account

Kortom, als alle bovenstaande stappen mislukken, kunt u de fabrieksinstellingen van uw smartphone herstellen. Hiervoor moet u eerst een back-up van de gegevens maken, want na de reset worden alle gegevens gewist. Neem voor meer hulp contact op met telefoonnummers google account klantenservice.



Comments

Popular posts from this blog

Hoe het probleem van communicatie met Google Server oplossen?

Contact Opnemen Met Google

Manier om Google-verificatie te omzeilen door het apparaat opnieuw in te stellen