Weet hoe u Google instelt als startpagina

Google is de meest vertrouwde online zoekmachine. Het heeft ons leven ook relatief eenvoudiger, eenvoudiger en productiever gemaakt. Tegelijkertijd is het vrij eenvoudig om problemen tegen te komen, vooral op een netwerksite. Hetzelfde is het geval met Google. De meest voorkomende fouten zijn onjuiste inloggegevens, problemen met bijlagen of een simpele taak om het in te stellen als de startpagina. Terwijl Google standaard de opstartpagina is. Het is mogelijk op een bepaald moment veranderd en u zult manieren zoeken om het in zijn oorspronkelijke positie te herstellen.

google contacten

Hier, met de technische expertise van Google bellen, hoeft u zich er niet druk over te maken. Omdat het team van professionals elke mogelijke maatregel zal proberen om de noodzakelijke stap te zetten om deze in te stellen als uw standaardpagina, zoals hieronder beschreven:
  • Tik op open het chromen menupictogram, uiterst rechts. Dit zal een drop-down menu mogelijk maken.
  • Ga daaronder verder door instellingen te selecteren. Hierdoor wordt de instellingenpagina geopend in een nieuw tabblad.
  • Vink op de instellingenpagina de optie Home-knop tonen aan. Deze bevindt zich onder het uiterlijk tabblad van de pagina.
  • Hierdoor wordt automatisch het startpictogram links van de adresbalk weergegeven.
  • Druk indien nodig op de link optie wijzigen naast de startpagina-URL, aangezien Google deze automatisch automatisch als startpagina instelt.
  • Zo niet, ga dan verder door op de wijzigings optie rechts van de huidige startpagina-URL te klikken.
  • Dit zal een nieuwe startpagina oproepen, eronder; klik op de optie check open deze pagina. Open de pagina rechts van de controle en typ de Google-URL.
  • Ga verder door op de OK-toets te drukken. Dit slaat de instellingen van de startpagina op en sluit het dialoogvenster.
In alle bovenstaande stappen heeft die betrekking op de pagina-instelling. Er is een eerdere mogelijkheid om de nieuwe tabbladpagina te gebruiken om een ​​blanco pagina in te stellen als startpagina. Voor verdere hulp kunt u Google Bellen Belgie. Op een vergelijkbare manier kunt u Google instellen als uw opstart standaard of als standaard met Google al geopend.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe het probleem van communicatie met Google Server oplossen?

Contact Opnemen Met Google

Manier om Google-verificatie te omzeilen door het apparaat opnieuw in te stellen