Hoe Google Chrome zoekmachine wijzigen?

Het is onmogelijk om je een leven zonder Google voor te stellen. Het rechtvaardigt het gezegde dat een vriend in nood inderdaad een vriend is. Hiermee kunnen we zoeken naar een eindnummer aan informatie op internet. Het staat vooral bekend als een van de toonaangevende zoekmachines. Het biedt verschillende internet analysetechnieken, hardware- en software ontwikkeling en andere cloudgebaseerde diensten. Het heeft verschillende innovatieve producten in zijn kat. Bijvoorbeeld Google-duo, foto's, rijden, betalen, chroom en nog veel meer.
Het is een bekend feit dat u op internet kunt zoeken met de adresbalk van Google Chrome Omnibox minus naar de website van de zoekmachine. U kunt de woorden of woordgroepen direct typen en chrome gebruikt de ingestelde webcrawler om naar vergelijkbare URL's te zoeken. Hier, met de technische hulp van Google contactpersonen, zullen we een korte handleiding geven over hoe de webcrawler op de computer te veranderen.

google contactpersonen

De stappen om de Chrome-zoekmachine op de computer te wijzigen, zijn dus:
  1. Start eerst de Chrome-app in de computer browser en open deze.
  2. Nadat u op de drie horizontale pijlen uiterst rechts heeft geklikt, krijgt u een pop-up menu. Selecteer daaronder de optie Instellingen.
  3. Hierdoor wordt de instellingenpagina geladen. Zoek daarin het zoekgedeelte. Dit stelt u in staat om de huidige standaard webcrawler te kennen.
  4. Tik op de knoppen van de web crawl-engine beheren om de lijst met beschikbare zoekmachines te openen.
  5. Ga verder door een nieuwe web crawler toe te voegen. Dit is mogelijk door de naam van de zoekmachine in het eerste veld te typen, het trefwoord in het tweede en URL in het derde.
  6. U kunt een nieuwe web crawler instellen door de optie standaard maken te selecteren.
  7. Klik ten slotte op de optie Gereed om de recent aangebrachte wijzigingen op te slaan en het venster te sluiten.
Voor verdere hulp kunt u contact opnemen met contact opnemen met Google. De helpdesk biedt de beste ondersteuning voor verschillende soorten Google-gerelateerde fouten. Zij zullen u de nodige oplossingen bieden om het probleem op te lossen waar u al lang last van heeft. Als grootste uitdaging ligt het vinden van de juiste oplossingen. U zult er geen spijt van krijgen contact op te nemen met zo'n betrouwbaar, opgeleid en eerlijk ondersteuningsteam.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe het probleem van communicatie met Google Server oplossen?

Contact Opnemen Met Google

Manier om Google-verificatie te omzeilen door het apparaat opnieuw in te stellen