Hoe verwijder ik het Google-account?

Google is een van de belangrijkste zoekmachines die wereldwijd wordt gebruikt. Het biedt internet analysetechnieken, besturingssystemen, hardware- en software ontwikkeling en cloud computing. Hetzelfde heeft andere innovatieve producten gelanceerd, zoals Google Duo, Foto’s, Drive-betaling, enz. Mensen gebruiken het graag voor hun onberispelijke producten en services. Hoewel het een van de beste is, is het niet vrij van technische storingen. Gebruikers hebben vaak problemen met browserproblemen, fouten bij het toevoegen en uploaden van foto’s, kunnen geen Google-account of vergelijkbare inloggegevens herstellen.
contact opnemen met google
Hier, met de technische hulp van google contacts, zullen we een korte handleiding geven over hoe u het Google-account kunt verwijderen. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat het verwijderen van het volledige account tegelijkertijd de Gmail-berichten, G-drive-inhoud en apps zal verwijderen. Daarom kunnen de stappen hiertoe worden geïdentificeerd als:
  • Navigeer naar de officiële pagina van mijn account.com met de webbrowser van uw computer.
  • Ten tweede, klik op gegevens en personalisatie beheren naast de linkerkolom van de instellingen voor “privacy en personalisatie”.
  • Scroll vervolgens onder het downloaden, verwijderen of Plannen voor de gegevens naar beneden of tik op het verwijderen van een dienst of het account.
  • Ga verder door te klikken op het account verwijderen veld rechtsboven op de pagina.
  • Bevestig het wachtwoord en klik op Volgende voordat u doorgaat om het te verwijderen.
  • Klik op het download gegevensge deelte om een ​​back-up van de gegevens te maken. Het staat in de rechterbovenhoek van ‘Lees het gedeelte aandachtig door’.
  • Ga door met het selecteren van de gegevens en druk op de volgende stap.
  • Selecteer de back-upinstellingen en tik op het maken van de knop bereiken. Hetzelfde wordt opgeslagen als een ZIP-bestand om naar uw computer te downloaden.
  • Nadat u de juiste back-up heeft gemaakt, klikt u op het account tabblad verwijderen.
  • Vink onderaan deze pagina Accounts verwijderen deze vakjes aan om het definitief verwijderen van accounts te bevestigen.
  • Tik op verwijder de Google-account optie. Dit zou u ertoe aanzetten om uit te loggen en terug te keren naar het inlogscherm.
U kunt ook een verwijderd account herstellen. Dit is als u van gedachten verandert of per ongeluk de verkeerde hebt verwijderd, omdat u 20 dagen de tijd heeft om hetzelfde te herstellen. Voor verdere hulp kunt u contact opnemen met google. Ze geloven in het leveren van betrouwbare, effectieve en nuttige langetermijnoplossingen.

Comments

Popular posts from this blog

Hoe het probleem van communicatie met Google Server oplossen?

Contact Opnemen Met Google

Manier om Google-verificatie te omzeilen door het apparaat opnieuw in te stellen