Laten we de fout ‘Google Play-verificatie vereist’ oplossen?

Google is het meest vertrouwde multinationale bedrijf. Het is moeilijk om je een leven zonder dat voor te stellen. Het is door de jaren heen voortdurend geëvolueerd en heeft veel nieuwe geavanceerde functies zoals drive, chrome, play store, kaarten en nog veel meer. “Het authenticatie foutbericht is een veel voorkomend probleem op de Android-apparaten. Hiermee kunt u het belang van zijn producten voor uw smartphone-activiteit zoals de speelwinkel realiseren.Hier zullen we met google bellen enkele stappen geven om de fout op te lossen in enkele eenvoudige stappen, zoals hieronder beschreven:
google bellen
  • Verwijder de Play Store-updates. Zoals soms ligt het probleem mogelijk in de Play Store zelf.
  • Ga hiervoor naar het gedeelte over de winkel in Instellingen> Toepassingen en tik op Updates verwijderen. Dit is meestal mogelijk door op het menu met drie stippen rechtsboven te tikken.
  • Het zou helpen om je terug te brengen naar de originele versie van de Play Store zoals geïnstalleerd op het apparaat. De enige mogelijke oplossing is om de nieuwste versie van de Play Store te installeren en in te loggen.
  • Als de fout te maken heeft met het aanmeldingsprobleem dat optreedt terwijl de Play Station wordt bijgewerkt. Hier is de eerste truc om het hoofdinstellingenmenu van de telefoon te bezoeken en vervolgens op accounts te tikken om eenvoudig het geregistreerde Google-account te verwijderen.
  • Het is mogelijk dat zelfs nadat het account opnieuw is toegevoegd, dingen om de een of andere reden niet worden gesynchroniseerd. Ga hiervoor naar instellingen, klik op accounts, Google en vervolgens uw e-mailadres en synchroniseer alles. Dit zijn de stappen voor het proberen van nieuwe synchronisatie.
  • U kunt de gegevens ook uit de Play Store wissen. Bezoek instellingen en vervolgens applicaties. Lokaliseer en tik op open de winkel en kies duidelijke gegevens.
  • Een app downloaden met behulp van een mobiele browser, rechtstreeks van de Play Store-website, zou ook veel helpen om het probleem op te lossen.
  • Als laatste redmiddel kunt u proberen de fabrieksinstellingen te herstellen.
Neem voor aanvullende ondersteuning contact op met google bellen belgie voor hulp van technici van wereldklasse. Ze zijn zeer ervaren in het verwijderen van storingen uit de wortels en leveren namens u de perfecte oplossingen. Ze bieden echte en betrouwbare oplossingen om technische bugs op te lossen.
broncode: https://contactopnemenmetgoogle.wordpress.com/2020/07/14/laten-we-de-fout-google-play-verificatie-vereist-oplossen/

Comments

Popular posts from this blog

Hoe het probleem van communicatie met Google Server oplossen?

Contact Opnemen Met Google

Manier om Google-verificatie te omzeilen door het apparaat opnieuw in te stellen