Laten we oplossen, Microsoft Store downloadt geen apps?

Microsoft is het op twee na grootste softwarebedrijf na Apple en Amazon. Het is behoorlijk populair vanwege de kwaliteit van zijn producten en diensten. Hoewel het belangrijkste voordeel ligt in het geïntegreerde zakelijke pakket zoals MS Word, Excel, PowerPoint, One Drive for Business en nog veel meer. Microsoft Store (formeel bekend als windows store) is het digitale distributie platform van Microsoft. De meeste ontwikkelaars vermelden de apps in de Microsoft Store.Mogelijk hebt u te maken gehad met een situatie waarin de Microsoft Store stopt om apps of games te downloaden. Omdat sommige ontwikkelaars gebruikers toestaan ​​het uitvoerbare bestand rechtstreeks van de site te downloaden, niet iedereen. Hier geven we met Microsoft telefoonnummer inzicht in hoe het probleem kan worden opgelost, zoals hieronder beschreven:
microsoft telefoonnummer
  • De eerste stap is om de winkel opnieuw te starten en de computer opnieuw op te starten. Het probleem kan te wijten zijn aan een storing of een verbindingsfout. Sluit hiervoor de winkel en start opnieuw om te zien of de download weer werkt of niet.
  • De volgende stap is het controleren van de internetinstellingen. Probeer verbinding te maken met een ander wifi-netwerk. Er kan ook een mobiele hotspot worden gebruikt. Fast.com is ook de haalbare modus om de downloadsnelheden te controleren.
  • In behandeling zijnde downloads in de winkel zijn ook de oorzaak van download fouten. Om dit te controleren, klikt u op Ms-winkel openen en tikt u op het menu om een ​​lijst met alle lopende en beschikbare downloads weer te geven.
  • Verrassend genoeg kan de verkeerde datum en tijd ook de reden zijn waarom de winkel onregelmatig functioneert. In feite heeft het ook de neiging om de apps die met internet zijn verbonden te verbreken. Pas dus de datum en tijd aan via de instellingen optie.
  • Verandering in downloadlocatie kan ook helpen om het probleem op te lossen. Het is handig bij het oplossen van schijfgerelateerde fouten. Open instellingen opnieuw en tik op opslag.
  • Ten slotte kunt u een antivirus scan uitvoeren om ervoor te zorgen dat de computer niet is geïnfecteerd. Download en voer hiervoor malware-bytes uit.
Neem voor aanvullende ondersteuning contact op met Microsoft helpdesk telefoonnummer. De experts zijn beschikbaar via meerdere platforms waar mensen contact met hen kunnen opnemen. Naast het gratis nummer, kunt u gebruikmaken van hun online services zoals e-mail en live chatondersteuning. Dit zou u helpen om via een berichten proces contact te maken met de experts en de resolutie te krijgen.



Comments

Popular posts from this blog

Hoe het probleem van communicatie met Google Server oplossen?

Contact Opnemen Met Google

Manier om Google-verificatie te omzeilen door het apparaat opnieuw in te stellen